Lepas menang kes fitnah bekas isteri, Johnny Depp dilamun cinta dengan peguam sendiri

Selepas menang dalam kes fitnah bekas isterinya pelakon Johnny Depp, 59, dilaporkan sedang menjalin hubungan cinta bersama bekas peguamnya Jolle Rich, 37.

Sebelum ini Johnny Depp dikatakan menjalin hubungan dengan peguam Camille Vasquez namun hubungan itu atas dasar profesional.

Jolle adalah seorang daripada peguam yang membelanya dalam kes saman terhadap sebuah tabloid Britain di mana dia didakwa memukul bekas isterinya, Amber Heard pada 2018.

Sebuah akhbar melaporkan Jolle bukan sebahagian daripada peguam bela Depp dalam perbicaraan kes fitnah menentang Heard awal tahun ini.

Bagaimanapun, dia hadir di mahkamah di Virginia itu untuk memberikan sokongan moral kepada bintang Pirates of the Caribbean terbabit.

Sebuah portal melaporkan keserasian yang terjalin antara mereka sangat luar biasa.

“Hubungan mereka serius. Mereka adalah pasangan secocok. Kehadirannya ke mahkamah itu bukan atas dasar profesional tapi bersifat peribadi,” menurut sumber.

Depp dan Jolle dikatakan kerap bertemu di hotel secara rahsia di awal-awal hubungan mereka. Jolle sangat berjaya dalam kerjayanya sebagai peguam dan memiliki firma guaman di London.

Dia masih berkahwin dan memiliki dua cahaya mata sewaktu bertemu Depp namun kini sudah bercerai.

Pada Mei lalu, kemesraan Depp dan peguamnya Camille jadi tumpuan sehingga mereka didakwa bercinta. Bagaimanapun, mereka nampaknya mesra atas dasar profesional.

Baca juga:

Sabri Yunus imbau kenangan bagaimana Allahyarham Bob Lokman mula-mula terjebak di pentas lawak

Baca juga:

Covid-19 mutasi lagi, jadi lebih kebal terhadap imunisasi