Remaja pengsan di sekolah dedah kisah hitam dirogol bapa kandung

  • Post author:

Remaja pengsan di sekolah dedah kisah hitam dirogol bapa kandung. Insiden tersebut membongkarkan perbuatan rogol terhadap remaja perempuan sejak empat tahun lalu.

Mangsa yang baru berumur 14 tahun itu telah menjadi mangsa nafsu serakah bapa kandungnya sejak berusia 11 tahun lagi.

Memetik Harian Metro, Pemangku Ketua Polis Kelantan, Datuk Muhamad Zaki Harun berkata, pihaknya menerima laporan pada 11.55 pagi semalam daripada guru dan pelajar berkenaan.

“Pada pagi semalam, mangsa pengsan di sekolahnya dan sebaik sedar, gurunya bertanyakan keadaannya sebelum remaja itu memberitahu dia menjadi mangsa rogol bapa kandungnya.

“Kejadian terbaharu pada 2 pagi semalam yang mana suspek yang berusia 39 tahun memasuki bilik mangsa dan merogolnya,” katanya.

Muhamad Zaki berkata, bertindak atas laporan itu, pihaknya membuat tangkapan terhadap suspek yang bekerja sebagai tukang rumah di perkarangan Hospital Tanah Merah, petang semalam.

Katanya, mangsa tinggal bersama suspek dan ibu tiri serta empat saudara tiri lain dan suspek mengaku merogol mangsa sebanyak tiga kali dalam tempoh empat tahun.

“Mangsa dihantar ke Hospital Tanah Merah untuk menjalani pemeriksaan kesihatan serta mendapatkan rawatan dan hasil pemeriksaan mendapati kesan koyakan lama.

“Ujian saringan yang dibuat mendapati negatif dan suspek juga tiada rekod lampau.

“Suspek ditahan reman selama tujuh hari bermula hari ini sehingga 7 Jun ini untuk siasatan lanjut dan kes disiasat mengikut Seksyen 376B Kanun Keseksaan (KK),” katanya.

Baca Juga: Polis cari individu yang terlibat dalam kes penari separuh bogel

Baca Juga: Uncle Kentang tak setuju tindakan roboh rumah flat