[Video] Rakaman gangguan seksual mirip pemimpin Umno Melaka jadi buah mulut

Video gangguan seksual yang dikaitkan dengan pemimpin Umno Melaka terhadap seorang kakitangan wanita sebuah hotel di Ayer Keroh tular di media sosial.

Menurut blog Rakyat Melaka Prihatin, kejadian itu berlaku di Hotel Ames di mana hotel terbabit menjadi tempat rasmi perjumpaan dan persidangan pemimpin Umno Melaka.

“Kalau dah nama kaki perempuan, sifat gatal dan miang tu tak boleh lari dari diri. Inikan pula Hotel Ames tempat port rasmi geng-geng Umno untuk bersidang, berjumpa dan berkumpul dalam membuat event atau majlis rasmi.”

“Tapi bila dah selalu ke Hotel Ames tu, mula la mata dan tangan tu menggatal nak cuit sana cuit sini dengan staff hotel. Dia ingat Hotel Ames tu bapak dia yang punya!”

“Masa buat ehem2 dengan Farah dan Balqis kau tak fikir masa depan kau akan jadi macam dia! Rakaman CCTV Hotel Ames pun dah jelas membuktikan Farah masuk dalam bilik dan kau peluk cium dia sampai dia lemas. Ni baru satu pendedahan.”

“Mungkin ada banyak lagi pendedahan keburukan kau dan pemimpin UMNO Melaka yang akan didedahkan lepas ni.”

“Sekarang kau jawab la dengan rakyat. Kalau dalam dunia ni kau boleh lepas, tapi dengan tuhan kau belum tentu lagi kau akan lepas,” tulis blog tersebut.

sumber : https://www.mhdaily.net/gempar-viral-video-dikait-gangguan-seksual-pemimpin-umno-melaka/

COMMENTS